Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nusaybin Temsilciliği tarafından düzenlenen geleneksel futbol turnuvası final maçıyla sona erdi.

 

Geçen yıl trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Suzan Basın ve Büşra Yıldız'ın anısına düzenlen ve Nusaybin'deki öğretmenler arasında 27 takımın katıldığı futbol turnuvası düzenlendi.

 

Yaklaşık bir buçuk ay boyunca kıyasıya çekişmeli maçlara sahne olan turnuva Nusaybin'deki Aslanlar halı sahada gerçekleştirildi.

 

Pandeminin ardından sosyal ve kültürel faaliyetlerini hızlandıran Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvanın final maçına, turnuvaya katılan sporcular ile aileleri ve Eğitim-Bir-Sen üyeleri katıldı. 

 

Heyecanlı ve çekişmeli geçen maçlarda şampiyonluğu Nusaybin Gazipaşa İlkokul'u kazanırken, Nusaybin Ortaokulu ikinci, Gazi Ortaokulu da üçüncü oldu.

 

Turnuvanın birincilik kupası, madalyaları ve ödülünü Mardin Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Eyüp Değer, ikincilik kupası ve madalyalarını Şube Başkan Yardımcısı Abdulselam Demir ve üçüncülük kupası ve madalyalarını ise Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin takdim ettiler.

 

Turnuvanın ardından Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Eyyüp Değer, tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Bu yıl Eğitim-Bir-Sen'imizin 30. kuruluş yılı. Bu yılki temamız vefaydı. Bu yüzden Futbol Turnuvamızı trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Suzan Basın ve Büşra Yıldız kardeşlerimizin anısına düzenledik. Kendilerine bir kez daha Allah'tan rahmet dileklerimizi iletiyoruz. Bu turnuva bizim farkımızı bir kez daha herkese göstermiştir. Mücadele dolu karşılaşmalara rağmen tüm oyuncularımız kardeşlik bilinciyle hareket ettiler. Bizlere yakışan bir duruş sergilediler. Burada kaybeden yok. Kazanan Kardeşlik oldu. Kazanan biz olduk. Kazanan Eğitim-Bir-Sen'dir" ifadelerini kullandı.

 

Turnuva da ayrıca, final müsabakasını yöneten hakeme, halı saha tesisinin sahibine ve turnuva organizatörüne de Nusaybin İlçe Temsilcisi Şafak Kavak tarafından birer plaket verildi. 

 

Turnuva toplu halde çekilen fotoğrafla sona erdi. 

  • 10 / 1 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 0

  • 10 / 2 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 1

  • 10 / 3 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 2

  • 10 / 4 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 3

  • 10 / 5 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 4

  • 10 / 6 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 5

  • 10 / 7 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 6

  • 10 / 8 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 7

  • 10 / 9 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 8

  • 10 / 10 Eğitim Bir Sen turnuvasında Gazipaşa İlkokulu Şampiyon oldu 9

Popüler Albümler