SPOR Haber Girişi : 09 Ekim 2021 20:18

Eğitim Sen'in üç öğretmene adadığı futbol turnuvası başladı

Eğitim Sen'in üç öğretmene adadığı futbol turnuvası başladı
Nusaybin Eğitim Sen Temsilciliği tarafından organize edilen 15. Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvası heyecanı başladı.

Nusaybin Eğitim Sen Temsilciliği tarafından organize edilen 15. Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvası heyecanı başladı. Turnuvanın trafik kazasında hayatını kaybeden Suzan Basın ve Büşra Yıldız ile Kovid-19 hastalığından hayatını kaybeden Hamza Gürbüz’e adandığı belirtildi.

 

Hakan Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenen turnuva, Eğitim Sen Temsilcisi Yakup Taşçı'nın açılış konuşmasıyla başladı. Bugün itibariyle Eğitim Sen tarafından Nusaybin'de organize edilen 15. Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Halı Saha Futbol Turnuvasının başladığını kaydeden Taşçı, 38 takımın mücadele edeceğini söyledi.

 

Turnuva amacının öğretmenler, sağlık çalışanları ve ataması yapılmayan öğretmenler arasında dostluk, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade eden Taşçı, "Turnuvamızı Kovid-19'dan dolayı hayatını kaybeden öğretmen arkadaşımız Hamza Gürbüz ile trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen arkadaşlarımız Suzan Basın ve Büşra Yıldız'a adıyoruz" dedi.

 

Konuşmalardan sonra Eğitim Sen Temsilcisi Yakup Taşçı tarafından Fırat Anadolu Lisesi ile Kaymakam Bülent Pekdemir İlkokulu arasında oynanan ilk maçın başlama vuruşu yapıldı.