SPOR Haber Girişi : 22 Mayıs 2022 20:04

Eğitim Sen turnuvasında Şampiyon Anadolu Lisesi

Eğitim Sen turnuvasında Şampiyon Anadolu Lisesi
Nusaybin Eğitim Sen Temsilciliği tarafından düzenlenen Geleneksel Voleybol Turnuvasında final ve ödül töreni heyecanı yaşandı.

Nusaybin Eğitim Sen Temsilciliği tarafından düzenlenen Geleneksel Voleybol Turnuvasında final ve ödül töreni heyecanı yaşandı.

 

İki hafta önce vefat eden emekli öğretmen Hamit Yücel'e adanan turnuvanın final maçında Edip Mungan İlkokulu ile Nusaybin Anadolu Lisesi karşılaştı. Final Maçını kazanan Nusaybin Anadolu Lisesi Şampiyon, Edip Mungan İlkokulu ikinci Nusaybin Ortaokulu üçüncü ve takımında en fazla bayan sporcu bulunduran Şirinler Kreşi ise en centilmen takım seçildi.

 

Final maçından sonra ödül programı düzenlendi. Programda konuşan Eğitim Sen Nusaybin Temsilcisi Yakup Taşçı, Geleneksel Voleybol Turnuvasını geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren emekli öğretmen Hamit Yücel'e adandığını söyledi.

Turnuvada mücadele eden tüm takım ve sporculara teşekkür eden Taşçı, dereceye giren okulları tebrik etti.

 

Daha sonra yapılan ödül töreninde şampiyon olan Nusaybin Anadolu Lisesine kupaları Öğretmen Hamit Yücel'in çocukları, madalyaları ise Eğitim Sen Baş Temsilcileri Yakup Taşçı ile Ceren Bilen tarafından verildi.

 

İkinci olan Edip Mungan İlkokulu kupaları Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Bozan, Madalyaları Nusaybin İlksan Temsilcisi Habip Çevik ve KESK Meclis Üyesi Necdet Aslan, Üçüncü olan Nusaybin Ortaokula kupaları TMMOB temsilcisi Aydın Aslan, madalyaları Mardin BES temsilcisi Dedil Arkadaş ve Nusaybin Eğitim sen eski baş Temsilcisi Abdullah Gökçe tarafından verildi.

 

Ödül törenine katılan Nusaybin Gençlik ve Spor İlçe Temsilcisi Serkan Tekin de turnuva boyunca görev alan hakem ve komite üyelerine plaket takdim etti.