EĞİTİM Haber Girişi : 22 Mart 2020 22:48

Final Okulları uzaktan eğitimleri Kanal 23'ten yayınlanacak

Final Okulları uzaktan eğitimleri Kanal 23'ten yayınlanacak
Final Okulları tarafından hazırlanan ve Kanal 23 ekranlarında yayınlanacak olan uzaktan eğitim programı yarın başlıyor.

Final Okulları tarafından hazırlanan ve Kanal 23 ekranlarında yayınlanacak olan uzaktan eğitim programı yarın başlıyor.

 

23 Mart Pazartesi sabah saat 10.30 da başlayacak programla, öğrencilerin ihtiyacı olan sınavlara hazırlık müfredatının yanı sıra ara sınıflar için de ders programları yapılacak.

 

Özellikle Koronavirüs nedeniyle aksayan örgün eğitim,  bu çalışmayla binlerce öğrencinin ihtiyacını gidererek, velilerin de kaygılarını sonlandıracak.

 

Final Eğitim Kurumları’nın alanında uzman öğretmenleri tarafından hazırlanan derslerle beraber soru çözümleri ve rehberlik programları da yapılacak.

 

Bölgede ilk kez bir yerel TV’de yayınlanacak olan uzaktan eğitim dersleri saat 10.30’da Kanal 23 ekranlarında başlayacak
Türkiye genelinde özellikle sınavlara hazırlık içerisinde olan milyonlarca öğrenci, aynı sınıfta etkileşimsel olarak dijital anlamda buluşabilecekleri, sınavlarda başarı sağlayacak soru paketleri ile sınava hazırlık sürecinde avantajlı konuma geçecek. 
Tv de yapılacak olan yayını sınava hazırlanan ve okula giden tüm öğrencilere hizmet edecektir. Ayrıca Final Eğitim Kurumlarına kayıtlı olan öğrencilere de icerik.final.com.tr adresinden verilecek şifrelerle de öğrencilerimiz eğitim almaya devam edeceklerdir. Finakl Eğitim Kurumları öğrencileri bu web sitesinden geriye dönük eksik oldukları konularıda tekrarlama fırsatı bulacaklardır. Hiçbir başarıyı tesadüfe bırakmayan Final Eğitim Kurumları hem kendi kayıtlı öğrencilerine hem de Türkiye’deki tüm öğrencilere bu hizmeti vererek bir ilki başarmıştır.

 

İŞTE DERS PROGRAMI