YAŞAM Haber Girişi : 18 Ekim 2021 11:53

Gece gündüz halkın içinde olan kaymakam vatandaşların sevgisini kazanıyor

Gece gündüz halkın içinde olan kaymakam vatandaşların sevgisini kazanıyor
Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile yaklaşık 45 gün önce Nusaybin'e atanan Kaymakam Ercan Kayabaşı, kısa süre içerisinde vatandaşların büyük sevgisini kazandı.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile yaklaşık 45 gün önce Nusaybin'e atanan Kaymakam Ercan Kayabaşı, kısa süre içerisinde vatandaşların büyük sevgisini kazandı.

 

Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile ilçeye atandıktan sonra Belediye Başkan Vekili olarak de görevlendirilen Kayabaşı, günlük olarak esnaf ve çeşitli meslek gruplarını ziyaret ederek taleplerini dinliyor.

 

Makamındaki randevu sistemini büyük ölçüde kaldıran Kayabaşı, kendisi vatandaşların ayağına giderek talep ve sorunlarını bizzat yerinde dinliyor.

 

Kısa önce geldiği ilçede her gün farklı mahalle, sokak ve caddedeki esnaf ile kırsal mahalleleri ziyaret ederek ilçedeki tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen Kaymakam Kayabaşı, ziyaret ettiği vatandaşların da kendisini diledikleri zaman ziyaret etmelerini, hem kaymakamlık hem de belediye kapılarının sonuna kadar vatandaşlara açık olduğunu ifade ediyor.

 

İlçede spordan kültürel etkinliklere, gençlik buluşmalarından esnaf ziyaretlerine kadar birçok çalışmaya öncülük eden Kayabaşı bir yanda da yatırımları takip ediyor.

 

- "İLÇEMİZDE 7'DEN 77'YE HER VATANDAŞIMIZI DÜŞÜNÜLEREK HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"
Haftanın ilk mesai gününe Tarihi Nusaybin Çarşısı esnafını ziyaret ederek başlayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili, vatandaşların her anında yanında olmaya çalışıyor.

 

Vatandaşlarla sohbetinde ilçede devam eden yatırımlara değinen Kayabaşı, "Nusaybin'e atandığım günden buyana Mahallelerimizin Muhtarları, Okullarımızdaki yöneticiler, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, İlçemizin ileri gelen değerli insanlarıyla bir araya geliyoruz. İlçemizin her konuda hak ettiği seviyeye ulaşması için hizmetlerimiz perspektifimizi bu yönde geliştiriyoruz. İlçemizdeki hizmetlerimizde çocuklara, kadınlara, gençlere ve yaşlılara göre projeler geliştiriyoruz" dedi.

 

- "BU YIL BİRÇOK ÖNEMLİ PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK"
Esnaf ve vatandaşlarla sohbetinde Nusaybin'de 2021 yılı içerisinde çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini aktaran Kayabaşı, projelerin bazılarının bittiğini bazıların ise devam ettiğini söyledi.

 

İlçemiz için büyük öneme sahip Çağ Çağ Deresi üzerinde yapılan iki köprü projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı ile Nusaybin Belediyesi İşbirliğinde tamamlandığını bildiren Kayabaşı, Spor Salonun da tamamen yenilendiğini belirtti.

 

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Tarihi Nusaybin Çarşısı Sağlıklaştırma Projesi, 52 Dükkânlı Ticaret Merkezi, Sınır Park Mesire Alanı, Kapalı Semt Pazarı ve Kilitli Parke Taşı çalışmaları gibi önemli projelerin büyük bir hızla sürdüğünü kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, Millet Bahçesi, 1000 Kişilik Spor Salonu, Şehir Stadyumunun yenilenmesi, 10 Halı Saha ve 10 Basketbol Potası gibi projelerin de başlama aşamasına geldiğini ifade etti.

 

Esnaflar ve Vatandaşlarla sohbetinde “Devletimiz her zaman Nusaybinli hemşehrilerimizin yanındadır” diyen Kayabaşı, esnaflara bereketli kazançlar diledi.