RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 24 Ağustos 2021 12:28

Glutensiz Nokta Mardin – Nusaybin’de 

Glutensiz Nokta Mardin – Nusaybin’de 
8 Mart Mah. Mardin Yolu Cad.No:102/C Nusaybin iletişim : 0544 129 47 47  Veysi AKAD -  0544 897 25 23

Günlük yaşamda sıkça tüketilen besinlerin birçoğunun içerisinde gluten bulunmaktadır. Fakat bazı özel durumlarda gluten tüketimi riskli olabilir.

 

Gluten tüketilmesiyle beraber birçok sağlık sorununu da beraberinde getirmekte. Glutensiz ürünlere kolayca ulaşmak için kendinize en yakın noktayı bulmalısınız.

 

Çölyak rahatsızlığı, gluten duyarlılığı, haşimato, tiroid, MS (Multiple Skleroz), otizm, sedef, IBS (Irritabl Bağırsak Sendromu) vb rahatsızlıkları bulunan kişilerin yanı sıra sağlıklı bir yaşam için glutensiz beslenmeyi tercih eden Mardin halkının artık hızla dilediği tüm ürünlere ulaşması mümkün. Mardin’de bulunan kişileri düşünen bu işletme, Nusaybin’de bulunmakta. Sürekli yenilenen ürün çeşitliliği ve onlarca ürün kategorisi ile mutfaklarda özgürce hareket etme imkanı sunmakta. Gıda ürünlerinin yanı sıra kişisel bakım, temizlik ürünleri gibi seçeneklerde bu noktada bulunmakta. Tek noktadan çokça glutensiz ürün temin etmek için Glutensiz Nokta Mardin imdadınıza yetişecek.

 

Dünyada oldukça yaygın olarak bilinen çölyak rahatsızlığının her yaşta ortaya çıkabilme ihtimali vardır. Ancak buna rağmen 8-12 aylık çocuklarda ve 30-40 yaş aralığında daha çok görülür. Bu rahatsızlığın bazı semptomlarını şu şekilde sıralayabiliriz;
*  Karın şişliği,
*  Kansızlık,
*  İshal,
*  Kusma,
*  Kabızlık,
*  Karın ağrısı ve kramp,
*  İştahsızlık ve gaz şikayetleri,
*  Kilo kaybı,
*  Yorgunluk ve halsizlik.

 

Bu belirtileri gösteren kişilerin muayene olması önemlidir. Glutene karşı olan hassasiyetin öğrenilmesi ile birlikte yeni bir beslenme düzenine geçilmeli ve bu düzeni bozmadan hayata devam edilmelidir. Glutensiz beslenme ile birlikte daha kaliteli bir yaşam sizleri bekliyor.


8 Mart Mah. Mardin Yolu Cad.No:102/C Nusaybin iletişim : 0544 129 47 47 

Veysi AKAD -  0544 897 25 23