SPOR Haber Girişi : 11 Kasım 2022 09:51

GS Nusaybin Okulu Atatürk Cup Altyapı Futbol Turnuvasına katılıyor

GS Nusaybin Okulu Atatürk Cup Altyapı Futbol Turnuvasına katılıyor
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en eski futbol okullarından Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu ve Çocuk Gelişim Merkezi Atatürk Cup Altyapı Fubol Turnuvasına katılmak üzere Kuşadası'a gitti

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en eski futbol okullarından Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu ve Çocuk Gelişim Merkezi Atatürk Cup Altyapı Fubol Turnuvasına katılmak üzere Kuşadası'a gitti.

 

 

öğrencileri ara tatilde Kuşadası'nda düzenlenecek olan Atatürk cup altyapı futbol turnuvasına katılmak üzere Kuşadası'nda hareket etti 

 

2008-2010, 2012-2013 yaş kategorilerinde 4 takımla turnuvaya katılacak Nusaybinli aslanlar büyük takımların yer alacağı turnuvada hem futbol gelişimi açısından hem de sosyal gelişme açısından önemli bir etkinliğe katılıyor.

 

Turnuva sonunda Kuşadası ve Selçuk ilçelerinin tarihi ve turistik yerlerini gezip Nusaybin'e döneceklerini belirten Nusaybin Galatasaray Futbol Okulu ve Çocuk Gelişim Merkezi Koordinatörü Şehmus Ak, "Türkiye'de futbol okulumuz ve Çocuk Gelişim Merkezimiz kadar kamp turnuva ve geziler organize eden başka bir örnek yok. Neredeyse her iki ayda bir Türkiye'nin önemi coğrafyalarına, turnuvalara ve kamplara gidiyoruz. Bunun sayesinde Nusaybinli yüzlerce çocuğumuzun gelişimine katkıda bulunuyoruz. Kuşadası'ndaki turnuvadan da başarıyla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.