Halı Saha Futbol Turnuvasından Şampiyon Miss Halı Yıkama oldu

Açıklama

Nusaybin Dağar Halı Sahada düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasında final heyecanı yaşandı. Turnuvada Miss Halı Yıkama şampiyon olurken Zamira Cafe ise ikinci oldu.

 

Mis Halı Yıkama ve Zamira Cafe arasında oynanan maçın normal süresi 4-4 sona erdi. Penaltılarda rakibini 5-4 yenen Miss Halı Yıkama şampiyon oldu. 

 

Final maçı sonrası ödül töreni düzenlendi. Programa katılan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, organizatörlere, komite üyelerine, destek veren esnaflara ve hakemlere plaket verdi.

 

 

Kayabaşı, şampiyon Mis Halı Yıkama, ikinci olan Zamira Cafe, Üçüncü olan Asmalı Bahçe, En centilmen Miran Auto, Gol kralı, Ayhan Özlü, En iyi kaleci Şahin Gürbüz ve En centilmen oyuncu Ata Doğan’a madalya ve kupa vererek tebrik etti.

 

Daha sonra bir konuşma yaparak turnuvanın organizatörlerine, destek veren iş adamları ve esnaflar ile turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Kayabaşı, Nusaybin'de futbola özel bir ilginin olduğunu, bu tür organizasyonlar için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerinin sözünü verdi.

 

Konuşmasında yaklaşık on gün önce Nusaybin'e geldiğini hatırlatan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, "Sağ olsun Nusaybinli kardeşlerim, Nusaybin halkı bizleri bağrına bastı. Bu sıcak karşılamadan dolayı şükranlarımı sunuyorum.  Bu bizim motivasyonumuzu da artırdı. Nusaybinli hemşehrilerim bilsin ki hem Kaymakamlığımızın hem Belediyemizin kapıları sonuna kadar açık. Kapımızı çalmaları yeterlidir. Bizim kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır." dedi.

 

Ödül töreninden sonra Turnuva Organizasyon Komitesi ve Futbol Takımları Sorumluları desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'na teşekkür etti.