MARDİN Haber Girişi : 23 Ocak 2019 13:20

Halk otobüsü kadın işçilere çarptı, 1 ölü, 2 yaralı

Halk otobüsü kadın işçilere çarptı, 1 ölü, 2 yaralı
Kızıltepe'de ters yöne giren özel halk otobüsü, tekstil fabrikasında çalışan kadın işçilere çarptı. Feci kazada bir kadın hayatını kaybetti, 2 kadın da yaralandı.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde ters yönde ilerleyen özel halk otobüsü, tekstil fabrikasında çalışan kadın işçilere çarparak adeta dehşet saçtı. Feci kazada bir kadın hayatını kaybetti, 2 kadın da ağır yaralandı. Kaza sonrası otobüs sürücüsü kaçtığı öğrenildi.

Kaza, Kızıltepe ilçesi Yenikent Mahallesi Cezaevi karşısında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam saat: 21.00 sıralarında paydos ederek ilçedeki bir akaryakıt istasyonunda yakıt alan M.T yönetimindeki 47 H 0243 plakalı halk otobüsü, yakıtını aldıktan sonra ters yöne girdi.

Ters yönde ilerleyen halk otobüsü, tekstil fabrikasından çıkan kadın işçilere çarptı. Kazada, işçi Semse Sarı (20)  olay yerinde hayatını kaybetti, Gülbahar Ökmen (23) ile ismi öğrenilemeyen bir kadın daha ağır yaralandı.

Yaralılar, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Sarı'nın cenazesi ise olay yerinde Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis, olay sonrası kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. /İLKHA