POLİTİKA Haber Girişi : 12 Aralık 2018 15:39

HDP'den Nusaybin Belediye Başkanlığına 28 aday adayı

HDP'den Nusaybin Belediye Başkanlığına 28 aday adayı
HDP'nin 12 Aralık tarihine kadar uzattığı aday adaylık süreci bugün itibariyle sona erdi.
HDP'nin 12 Aralık tarihine kadar uzattığı aday adaylık süreci bugün itibariyle sona erdi. Başvuru tarihinin uzatılması yönünde şuana kadar herhangi bir açıklama yapılmazken Nusaybin Belediye Başkan Aday Adaylığına ise 28 kişinin başvuru yaptı.
HDP'nin 5 Aralık tarihinde başvuru süresini 12 Aralık tarihine kadar uzatma kararı alması üzerine başvurular bugün sona erdi.
Nusaybin Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru 3'ü bayan 28 kişi başvuru yaptı.
Başvuru yapanların arasında eski belediye başkanı, Milletvekili adayları, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı, Eğitim-sen eski ilçe temsilcisi, HDP ve DBP ilçe başkanları, HADEP, DTP ve BTP eski başkanı, eski belediye çalışanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İş adamlarının da olduğu adaylarının isimleri şöyle:
"İzzettin Yıldırım, Bedran Fermanoğlu, Ömer Gültekin, Şahin Elçeoğlu, Leyla Yiğit, Hasan Eskicioğlu, Bayram Kayık, Şeyhmus Yiğit, Ömer Mutlu, Ferzan Aslan, Mehmet Aslan, Salim Kaplan, Mehmet Tanhan, Abdulbaki Çakır, Takyettin Aktaş, Şahbeddin Güler, Nayıf Coşkun, Ahmet Aş, Samiye Demir, Selahaddin Ay, Necmettin Saltıkalp, Ferhat Kut, Zeynep Algan, Hüseyin Aslan, Hasan Tekin, Hüsnü Güler ve İnan Kaya.”