RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 04 Mayıs 2022 13:04

Hüda Par'dan Ramazan Bayramı mesajı

Hüda Par'dan Ramazan Bayramı mesajı
Ramazan Bayramı dolayısıyla Hüda Par Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan bir kutlama mesajı yayımladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla Hüda Par Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan bir kutlama mesajı yayımladı.
 
"Bayramlarımız İslam’ın şiarlarıdırlar. Bununla birlikte bayramlar; Müslümanların ümmet olma bilincini pekiştirerek, kardeş olmanın, ümmet olmanın gerektirdiği dayanışma ve yardımlaşmayı sağlarlar.
 
 
İslam coğrafyasının dört bir yanında hüznün yaşandığı bu günlerde Rabbimizin İslam ümmetine hediye ettiği bayramları layıkıyla karşılamamız gerekir. Dünyanın dört bir yanında bayram yapamayan kardeşlerimizin olduğunu ve bu kardeşlerimizin bayram yapamamasının asıl nedenin kardeşliğimizin ve ümmet olma şuurumuzun zedelenmesi olduğunu unutmamalıyız, bayram dayanışmalarını hayatın her alanına taşımamız tüm zamanlara yaymamız gerekir
 
 
Bu bayramda da gönlü kırık mazlumları, boynu bükük yetimleri, gözleri yollarda ziyaretçi bekleyen yaşlıları, mahrum ve muhtaçları ziyaret edelim. Tanıyıp tanımadığımız, aidiyetinin ne olduğuna bakmaksızın komşularımız ve karşılaştığımız herkesle bayramlaşıp Rabbimizin bize hediye ettiği bu müstesna günün gereğini yerine getirelim.   
Bu vesile ile başta memleketimiz olmak üzere bütün dünya Müslümanlarının Ramazan Bayramı’nı   tebrik eder; bayramın ümmeti muhammede ve tüm insanlık için barışa, huzura ve sükûnete vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz."