GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 14 Temmuz 2020 13:04 Haber Girişi : 14 Temmuz 2020 13:06

Kaymakam Balıkçılara üst düzey görev

Kaymakam Balıkçılara üst düzey görev
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Balıkçılar, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atandı.

Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Kararnamesiyle Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar’a üst düzey görev verildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 427 Kaymakam, Vali Yardımcısı ve çeşitli Mülki İdare Amirlerin yeri değişti.

 

Kararname ile Nusaybin'de iki yıldır görev yapan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Balıkçılar, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atandı.

 

-İKİ KEZ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİ YAPTI
1 Eylül 2018 tarihinde Nusaybin Kaymakamlığına atanan Balıkçılar, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'ın yerine atanarak İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkan vekili olarak görevlendirildi.

 

31 Mart 2019'da yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden (Yerel Seçimler) sonra 18 Ekim 2019'da Nusaybin Belediye Başkanı Av Semire Nergiz'in görevden uzaklaştırılması sonrası Kaymakam Balıkçılar ikinci kez İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

 

Kaymakam Balıkçılar'ın yeni görev yeri olan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atandıktan sonra ilçeden ayrılarak yeni görev yerinde çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.