MARDİN Haber Girişi : 10 Eylül 2021 13:01

Kaymakam Gökpınar'a Mardin'de veda gecesi

Kaymakam Gökpınar'a Mardin'de veda gecesi
Mardin İli Artuklu Kaymakamlığı görevine başladığı 2019 yılı Ağustos ayından bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve Hatay ili Arsuz Kaymakamlığı’na atanan Hacı Hasan Gökpınar için Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşi ile Artuklu Kaymakamlığı’na bağlı kurum temsilcileri tarafından veda gecesi düzenlendi.
 
 
Gökpınar, 26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Artuklu Kaymakamı olarak görevini sürdürürken 20 Ağustos 2021’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Hatay ili Arsuz Kaymakamlığına atandı. 
 
 
Başarılı çalışmalarla göz dolduran hizmetler yapan Kaymakam Gökpınar için veda gecesi düzenlendi. 
 
 
Artuklu Kaymakamlığı’nda görev yaparken Arsuz Kaymakamlığı’na atanan Gökpınar, daha önce Diyarbakır’da da görev yaptığını ve bu bölgenin insanını çok sevdiğini, misafirperver olduklarını ve nezaketli davrandıkları için kendilerine teşekkür etti. 
 
 
Ayrıca Gökpınar, görev yaptığı süre içerisinde memnun kaldığı Diyarbakır ve Mardinli vatandaşları Arsuz Kaymakamlığı görevi süresince ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. 
 
 
Kendisi için veda gecesi düzenleyen kurum temsilcilerine teşekkür eden Gökpınar, atandığı Arsuz Kaymakamlığı görevine yakın zamanda başlayacak.