GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ekim 2022 11:31

Kaymakam Kayabaşı Muhtarları ağırladı

Kaymakam Kayabaşı Muhtarları ağırladı
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde bulunan muhtarları Belediye Başkanlığında ağırladı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde bulunan muhtarları Belediye Başkanlığında ağırladı.

 

Cumhuriyet Meydanında yapılan “Çelenk Sunma” töreninden sonra Türkiye Muhtarlar Federasyonu Nusaybin Şubesi Başkanı Mehmet Latif Aslan ve beraberindeki muhtarlar, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı ziyaret ettiler.

 

Tüm Muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayan Kaymakam Kayabaşı, Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldi. Demokrasimizin temel taşlarından biri olan, Devletimiz ve Milletimiz adına özveriyle çalışan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ettiğini belirten Kayabaşı, Kaymakamlık, Belediye ve İlçemizdeki tüm Kurumlar olarak Muhtarlarımızla sürekli irtibat halinde olduklarını ifade etti. Merkez veya kırsal mahalle ayırımı yapmadan tüm muhtarlarımızla aktif bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Kayabaşı daha sonra yapılan çalışmalar hakkında muhtarlarımıza bilgi verdi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın destekleriyle Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerimizde 120 kilometre asfalt çalışmasının devam ettiğini hatırlatan Kayabaşı: “Bu sezon çok yoğun bir sezon geçirdik. Kırsal Mahallelerimizde 120 kilometre yol yapıyoruz. Nusaybin’de şuana kadar bu yoğunlukta bir asfalt çalışmaması yapılmamıştı. Bununla birlikte ilçe merkezimizde de vatandaşlarımız için büyük ihtiyaç olan Devlet Hastanesi Yolu ve çevresinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Yollarımız vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor” dedi.

 

Kayabaşı’nın konuşmalarından sonra Mahalle Muhtarları tek tek söz alarak talep ve önerilerini dile getirdi.