GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 18:38

Kaymakam Yalçın'dan Kurban Bayramı mesajı

Kaymakam Yalçın'dan Kurban Bayramı mesajı
Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Yalçın mesajında: “Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzur evindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletimizle buluşma, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

 

İslam alemi olarak bizler biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramını en içten duygularla tebrik eder, bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ederim. Şehitlerimizin aileleri, evlatları ve gazilerimiz başta olmak üzere Aziz Milletimizin Kurban Bayramını kutluyor, gazilerimizi minnetle, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”dedi.

 

Öte yanda Kaymakam Yalçın, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nusaybin Şubesine Kurban Bağışında bulundu. Kurban Bağışı vekâleti, Nusaybin Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nusaybin Şube Başkanı Usame Anlağan tarafından kabul edildi.