MARDİN Haber Girişi : 10 Haziran 2013 14:10

Mardin Karayolu'nda bir kazası

Mardin Karayolu'nda bir kazası
Mardin istikametinden seyreden kamyonet önce doktorun kullandığı araca ardından da ambulansa bindirdi.
Mardin istikametinden seyreden kamyonet önce doktorun kullandığı araca ardından da ambulansa bindirdi.
Mardin'de Kızıltepe Mardin karayolunun yapım çalışmaları bir kazaya daha sebebiyet verdi. Mardin Karayolu üzerinde Kızıltepe Devlet Hastanesi kavşağında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritten verilen trafik akışı kazaya neden oldu.
Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti. Mardin İstikametinden gelmekte olan Ümit Su (30) yönetimindeki 47 KV 474 plakalı kamyonet, önce hastanedeki nöbetinden çıkmakta olan Dr. Mehmet Yaşin'e ait 22 DH 047 otomobile ardından da Mardin'den hasta almaya giden Hasan Yıldırım (40) yönetimindeki 47 PA 112 Ambulansa çarptı. Kazanın etkisiyle Kamyonetin çarptığı otomobilde hasar oluruşken ambulans ise çarpmanın etkisiyle yan yattı.

Kızıltepe Devlet hastanesi kavşağında yaşanan ve sinyalizasyon sisteminin çalışmadığı kavşakta sık sık kazaların yaşanması vatandaşların tepkilerine neden oluyor. Vatandaşlardan Mehmet Kara, Üç aracın karıştığı ve Maddi hasarla ucuz atlatılan kazanın yol yapım çalışmaları nedeniyle gerçekleştiğine dile getirerek, "Bu gibi kazalar son zamanlarda çok yaşanıyor. Yol yapım çalışmalarının başlandığı günden beri yaşanan kazaların sayısını bile unuttuk. Ölenler oldu, yaralananlar oldu. Devlet bu yolu artık biran önce bitirsin" dedi.  /Mardinlife