GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ocak 2023 13:29

Mardin Yolu Caddesinde Asfalt kasis çalışmaları yapılıyor

Mardin Yolu Caddesinde Asfalt kasis çalışmaları yapılıyor
Nusaybin'in en prestijli ve işlek caddelerinden olan Mardin Yolu Caddesinde asfalt kasis çalışmaları yapıldı.

Nusaybin'in en prestijli ve işlek caddelerinden olan Mardin Yolu Caddesinde asfalt kasis çalışmaları yapıldı.

 

Nusaybin Belediyesinin talebi üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısında alınan karar gereği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Nusaybin Belediyesi iş birliğinde asfalt kasis çalışmaları yapılıyor.

 

Daha sağlıklı ve güvenli ulaşım için yapılan çalışmalarda aralıklarla yola kasislerin konulacağı belirtildi.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, özellikle sürücülerin hızını kesecek, yayaların yolu daha sağlıklı kullanması için böyle bir çalışma yaptıklarını ifade etti. 

 

Mardin Yolu Caddesinde daha önce meydana gelen ve öğretmenler Suzan Basın ile Büşra Yıldız'ın hayatını kaybettiği trafik kazasını da hatırlatan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, "Kaymakamlık ve Belediye olarak vatandaşlarımızın her türlü talebini değerlendiriyoruz. Bu yolda araçların hızlı seyir ettikleri yönünde bize gelen şikayetler üzerine zaman zaman bölgede trafik uygulamaları yapıyoruz. Bununla birlikte Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları sonucu ve vatandaşlarımızın da talebi ile Mardin Yolu Caddesinde asfalt kasis yapmaya karar verdik. Bugün itibariyle bu çalışmamız başladı. Ekiplerimizin değerlendirmeleri sonucunda yayaların yolu yoğun kullandığı bölgeler ve okul bölgelerinde kasis yapacağız” ifadelerini kullandı.