GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ekim 2022 18:00

NESO Başkanı Ömer Özel, OSB ve Tekstil Kent için temaslarda bulundu

NESO Başkanı Ömer Özel, OSB ve Tekstil Kent için temaslarda bulundu
Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, Nusaybin'e OSB ve Tekstil Kent için girişimlerde bulunarak temaslarını sürdürüyor.

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, Nusaybin'e OSB ve Tekstil Kent için girişimlerde bulunarak temaslarını sürdürüyor 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan'ı ziyaret eden NESO Başkanı Özel, ilçenin genel durumu hakkında bilgi verdi.

 

İlçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Tekstil Kentin kurulması ile ikinci Sanayi Sitesinin kurulması için Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Turan'a dosya sunan Özel, ilçe olarak buna hazır oldukları ı ifade etti.

 

Görüşme sonrası açıklama yapan Başkan Özel, "Çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Birinci önceliğimiz Nusaybin OSB'nin hızlı bir şekilde inşaatların başlamasıdır. İlçemizin kalkınması için bu süreci temel atma töreni başlayıncaya kadar bizzat süreci takip edeceğim. Nusaybin Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Nusaybin için neler yapabiliriz mantığıyla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.