SAĞLIK Haber Girişi : 03 Mayıs 2020 12:00

NESO Başkanı Özel'den Sağlık çalışanlarına destek

NESO Başkanı Özel'den Sağlık çalışanlarına destek
NESO Başkanı Ömer Özel, koronavirüs ile mücadele için Mardin'e çevre ilçelerden geçici görev ile gelen 30 sağlık çalışanının bir aylık konaklama giderlerini karşılayacaklarını söyledi.

    Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, koronavirüs ile mücadele için Mardin'e çevre ilçelerden geçici görev ile gelen 30 sağlık çalışanının bir aylık konaklama giderlerini karşılayacaklarını söyledi.
    NESO Başkanı Özel tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs belası ile topyekun bir mücalede başlatıldı. Mardin Devlet Hastanesinde koronavirüs mücadelesi için geçici görev ile gelen ya da eve gitmek istemeyen 30 sağlık çalışanımızın bir aylık konaklama giderlerini karşılayacağız. Bir otel ile anlaştık. 30 oda ayrıldı. Gecelerini gündüzlerine katan, il yöneticilerine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bu süreçte bize düşen görevi yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.
    Başkan Özel, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'a süreci yerinde çok iyi yönetmesinden dolayı  teşekkür etti.