EĞİTİM Haber Girişi : 28 Mayıs 2022 18:29

Nusaybin Atatürk ilkokulunda Kermes düzenlendi

Nusaybin Atatürk ilkokulunda Kermes düzenlendi
Nusaybin Atatürk İlkokulunda Veli, öğretmen ve okul yönetimi ile birlikte düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü.
Nusaybin Atatürk İlkokulunda Veli, öğretmen ve okul yönetimi ile birlikte düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü.
 
 
Bir haftadan uzun süredir üzerinde çalışılan ve emek verilen kermes bugün gerçekleştirildi.
 
 
Kermese Nusaybin milli Eğitim müdürü Ümit Çetin ile beraberindeki heyet, ayrıca  çeşitli STK yöneticileri, Öğretmenler, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
 
Veliler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kermeste ev hanımlarının hazırladığı yemekler, hamur işleri, içecekler, tatlılar ve oyuncaklar satışa sunuldu.
 
Okul idari tarafından yapılan açıklamada. ''Nusaybin’in en eski okullarından olan Atatürk ilkokulu öğretmen idareci ve velilerin katılımı ve katkıları ile düzenlenen kermes etkinliği büyük ilgi odağı oldu. Yapılan ince planlamalara katılan veli öğrenci ve öğretmenler Kermes etkinliğinde misafirlerini hem güzel anlar hemde lezzetli tatlar ile buluşturdu.
 
 
Katılımın çok yüksek olduğu kermesin asıl amacının okul kültürüne uygun olarak  okul-çevre uyumunu ve işbirliğine katkıyı artırmak olduğunu ifade eden Okul  Müdürü Ali Doğan aynı zamanda elde edilen gelirin çocuklarımızın daha kaliteli  bir eğitim yuvasında eğitimlerine devam etmesi için kullanılacağını ifade etti.
 
 
Okullarına bir aile olarak sahip çıkan ve okulun adına yakışır şekilde bu tür  etkinlikleri planlamalarının süreceğini ifade edip tüm eğitim bileşenlerine ayrı  ayrı teşekkür etti.