EĞİTİM Haber Girişi : 27 Mayıs 2022 11:32

Nusaybin'de eğitimin çehresini değiştirecek hamle!!!

Nusaybin'de eğitimin çehresini değiştirecek hamle!!!
Türkiye’nin Eğitim Markası Mektebim Koleji Nusaybin’de…

Türkiye’nin Eğitim Markası Mektebim Koleji Nusaybin’de…
Öğretmenlerimizin yetiştirdiği öğrencileri dünya vatandaşı kılmak için MEKTEBİM KOLEJİ bünyesinde geliştirilmiş olan programlarla okul öncesi döneminde “Finansal Okuryazarlık, Küresel Farkındalık” gibi derslerle başlayıp ilkokul ve ortaokulda bu programları destekleyen ve lise eğitiminde “Liderlik Akademisi” ile devam ettiren “Bütünsel Eğitim Modeli”yle öğrencilerimizi hayata hazırlıyoruz. 

 

Kodlama programlarından robotik ve STEM eğitim içeriğine, psikolojik danışmanlık ve rehberlikten koçluk sistemine, Erasmus programından çift diploma programına kadar birçok yenilikçi sistemi bünyesinde ihtiva eden MEKTEBİM KOLEJİ artık Nusaybin’de. 

 

MEKTEBİM KOLEJİ “Dünyayı Okuyan, Geleceği Yazan” nesiller yetiştirmeyi hedef edinmiş bir eğitim kurumu olarak yenilik, güven ve modern eğitimin merkezi olacak bir yapıyla Nusaybin’de... 
 MEKTEBİM KOLEJİNİN mottosu “Mektebim Gelecek Benim” diyen gençler yetiştirmek. 

 

Güçlü kadromuzla her öğrencimiz ve her velimiz “Mektebim Gelecek Benim” diyecektir. 
Bu güzel gelişmenin ülkemize, bölgemize, şehrimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, 28 Mayıs 2022 Cumartesi Günü saat 13:00’te sizleri okulumuzun tanıtım ve bilgilendirme toplantısına Mitanni Kültür Merkezine bekliyoruz.
Saygılarımızla...