GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ekim 2022 10:44

Nusaybin'de elektrik kesintilerini azaltmak için sigortalara izolasyon

Nusaybin'de elektrik kesintilerini azaltmak için sigortalara izolasyon
Dicle Elektrik, Nusaybin'de elektrik kesintilerini en aza indirmek ve kuş çarpmalar gibi arızaların yaşanmaması için izolasyon çalışmaları gerçekleştirdi

Dicle Elektrik, Nusaybin'de elektrik kesintilerini en aza indirmek ve kuş çarpmalar gibi arızaların yaşanmaması için izolasyon çalışmaları gerçekleştirdi.

 

DEDAŞ İlçe şefliği, açıkta olan elektrik direkleri uçlarındaki sigortalar ve elektrik kabloları ile ilgili çalışma gerçekleştirdi.

 

Şehir merkezinde elektrik kesintilerini önlemek ve aynı zamanda kuş çarpmalarının sigortalara ve elektrik kablolarına çarpmalarında elektrik arızalarını önlemek amacıyla direk uçlarındaki sigortalarda izolasyon çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Dedaş Yöneticileri, "Elektrik direklerine bağlı sigortalarımız açık şekilde bulunuyordu. Bu da kuş ve güvercin gibi çarpmalarda veya hattın dışındaki etkenlerden kaynaklı arıza veya elektrik kesintileri olmasına yol açıyordu. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalar ile direklerdeki sigortaların üzeri izolasyon yapılarak elektrik hatlarına dış müdahalenin önlenmesi sağlandı. Böylece elektrik kesintileri en aza indirilmesi planlandı. Herşey aydınlık bir Nusaybin için" ifadelerini kullandı.