GÜNDEM Haber Girişi : 01 Nisan 2021 14:02

Nusaybin'de Migros Mağazası açıldı

Nusaybin'de Migros Mağazası açıldı
Nusaybin'in ilk Alışveriş Merkezi Safirmall'de kurulan Migros Mağazasının açılışını yapıldı.

Nusaybin'in ilk Alışveriş Merkezi Safirmall'de kurulan Migros Mağazasının açılışı yapıldı.

 

İlçemizde istihdama yönelik kurulan Safirmall Alışveriş Merkezi bünyesine faaliyet gösterecek Migros Mağazasının açılışı, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih Doğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Safirmall AVM Genel Müdürü Abdulhakim Aytimur, Bölge Satış Müdürü Hüseyin Sağırlar, Yatırım Müdürü Fırat Korkusuz, Mağaza Müdürü Cihan Kulu tarafından yapıldı.

 

Mağazanın Nusaybin'e hayırlı olması temennisinde bulanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yalçın, açılıştan sonra mağazayı dolaşarak yetkililerden bilgi aldı.

 

- AYTİMUR, TÜRKİYE'NİNEN BÜYÜK MARKALARI İLÇEMİZDE FAALİYET GÖSTERECEK

Nusaybin'de yapılan ilk Alışveriş Merkezi Safirmall AVM Genel Müdürü Abdulhakim Aytimur, Alışveriş Merkezindeki markaların bir bir faaliyete girdiğini söyledi.

 

Saifrmall Avm olarak Nusaybin'e en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Aytimur, Türkiye'de her biri kendi alanında öncü ve lider markaları Nusaybinlilerin hizmetine sunduklarını ifade etti. Aytimur, açılışı yapılan Migros Mağazasının Nusaybin'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Etiketler : Migros Safirmall