GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ocak 2024 08:25

Nusaybin'de Şehitler için dua programı düzenlendi

Nusaybin'de Şehitler için dua programı düzenlendi

Nusaybin İlçe Müftülüğü tarafından ilçe geneli tüm camilerde Pençe-Kilit Harekatında Şehit olan askerler için dua programı düzenlendi.

 

Tarihi Zeynel Abidin Camii ve Külliyesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Müftüsü Hasan Yeşildal, Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Sabah namazı sonrası okunan hatimlerin duası yapıldı.

 

Programa katılan Kaymakam Kayabaşı yaptığı açıklamada;

"Sabah namazında İlçe Müftülüğümüz tarafından, Zeynel Abidin Camii ve Külliyesinde düzenlenen "Aziz Şehitlerimiz İçin Hatim Duası Programı"na katılarak, şehitlerimiz için okunan hatimlerin duasını yaptık.

Okunan hatm-i şeriflerden hasıl olan sevabı Bedir Aslanlarından günümüze, Vatan savunması için dahili ve harici hainlere karşı ülkemizi ve milletimizi savunmak için canlarını feda eden bütün şehitlerimizin ruhlarına hediye eyledik kabul eyle Ya Rabbi. Devletimiz ve Aziz Milletimiz güçlüdür. Rabbim birliğimizi muhafaza ve daim eylesin. Yurtiçinde ve yurtdışında kahramanca mücadele veren güvenlik kuvvetlerimizi Rabbim tüm musibetlerden muhafaza eylesin inşallah. Şehitlerimizin ruhları şad, makamları âli olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.