Nusaybin'deki TOKİ'de 12'inci etap kurası çekildi

Açıklama

Nusaybin'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 12. etaptaki konut ve iş yerlerin kurası çekildi.

 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı Kentsel Dönüşüm Ofisi tarafından yapılan kura çekimi Halk Eğitimi Merkezinde organize edildi.

 

Saygı duruşunda bulunma ve İstiklal Marşı'nın okunmasından Kentsel Dönüşüm Ofisi ve Nusaybin Noteri tarafından kura hakkın bilgilendirme yapıldı.

 

Daha sonra Kışla ve Zeynel Abidin Mahallelerinde bulunan 394 konut için Noter huzurunda hak sahipleri tarafından kura çekildi.

-İTİRAZLAR PAZARTESİ GÜNÜNDEN SONRA ALINACAK
 

 

Öte yanda tüm etaplar için itirazların Pazartesi Gününden itibaren alınacağı bildirildi.

 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü tarafından kurulacak komisyonlar aracılığıyla itirazları olan veya kurada isimleri çıkmayan hak sahipleri dinleneceği bildirildi.

 

Komisyon ve hak sahipleri arasında yapılacak görüşmeler sonrası boş kalan binaları talep eden vatandaşlar arasında tekrar kura çekileceği kaydedildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü yetkilileri, imkanları dahilinde tüm hak sahiplerinin mağdur olmaması ve hak ettikleri konutlara ulaşması için Pazartesi gününden itibaren yeni bir çalışma içerisine gireceklerini ifade etti.