POLİTİKA Haber Girişi : 29 Haziran 2021 16:26

Nusaybin Deva Partisi, Suzan ve Büşra öğretmen için fidan dikti

Nusaybin Deva Partisi, Suzan ve Büşra öğretmen için fidan dikti
Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı, Deva Partisi Nusaybin Gençlik Politikalar başkanlığı, iki hafta trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğretmenler Büşra Yıldız ve Suzan Basın’ın anısına fidan dikti.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı, Deva Partisi Nusaybin Gençlik Politikalar başkanlığı, iki hafta önce trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğretmenler Büşra Yıldız ve Suzan Basın’ın anısına fidan dikti.

 

Yıldız ve Basın’ın Okulu Oğuzhan İlkokulunda yapılan fidan dikme programına Deva Partisi Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Genlik Politikalar Başkanı Süleyman Acar, parti ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.

 

Deva Partisi Nusaybin Gençlik Politikaları İlçe Başkanı Süleyman Acar tarafından yapılan açıklamada, “Öncülüğünü yapmış olduğumuz dünya çölleşme ve kuraklıkla mücadele haftası etkinliği dolayısı ile Deva Partisi Gençlik politikalar Başkanlığı olarak kaybettiğimiz iki değerimiz olan Suzan Basın ve Büşra Yıldız öğretmenlerimizin anısına görev yaptıkları Oğuzhan İlkokulu avlusunda öğretmenlerimize ithafen fidan dikimi yaptık” dedi.

 

Okul avlusunda yapılan fidan dikiminden sonra Okulu ziyaret eden Deva Partisi yöneticileri, okul yönetimi ve öğretmenlere taziye ziyaretinde bulundu.