SAĞLIK Haber Girişi : 21 Aralık 2017 13:05

Nusaybin Devlet Hastanesinde devir teslim töreni

Nusaybin Devlet Hastanesinde devir teslim töreni
Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabipliğinde devir teslim töreni yapıldı.
Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabipliğinde devir teslim  töreni yapıldı.
Törene Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Mehmet Emin Ay, eski Baştabip Dr. Selim Önverdi ve Nusaybin Devlet Hastanesi personelleri katıldı. Görevi Ay'a devreden Önverdi, görevinde başarılar diledi. Nusaybin Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Ay da Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Birliği Daire Başkan yardımcılığına atanan eski baştabip Önverdi'yi tebrik etti.
Nusaybin Devlet Hastanesinde daha önce Baştabip Yardımcılığı ve Baştabiplik yaptığını ve kendisinin de doğma büyüme Nusaybinli olduğunu kaydeden Dr. Ay: "Bizim için bu bayrak yarışıdır. Personelin büyük bölümüyle daha önce çalışmıştık. Bizim buradaki amacımız insanımıza, memleketimize daha iyi hizmet etme çabasıdır. İnşallah hep birlikte Nusaybin'e en iyi şekilde hizmet vereceğiz" dedi.

-DEVİR TESLİM TÖRENİNDE SAĞLIK PERSONELLERİ İHTİYAÇLARI DİLE GETİRDİ
Törene katılan Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz da devir teslim yapan eski ve yeni baştabibe yeni görevlerinde başarılar diledi. Yavuz daha sonra salonu dolduran personele söz hakkı vererek Nusaybin Devlet Hastanesi ve personelin sorunlarını dinledi.
Törende söz alan sağlık personelleri ve görevliler, daha önce basında da yer alan Diş Polikliniğinde cihaz ve malzeme sorunu, Diyaliz Ünitesi eksikleri ve Acil Serviste Uzman Doktor yetersizliğini dile getirdi.
Sorunları dinleyen Mardin İl Sağlık Müdürü Yavuz ve Baştabip Ay, eksiklerin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını dile getirdi.