Nusaybin Dicle Spor Şampiyonluğa kilitlendi

Açıklama

Mardin Mehmet Hamitoğlu 1.Amatör Futbol Liginde mücadele eden Nusaybin Dicle Spor, hafta sonunda Kızıltepe 47 Sporla oynayacağı şampiyonluk maçına kilitlendi. Yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftar tek konu şampiyonluk…

 

Mardin Mehmet Hamitoğlu 1.Amatör Futbol Liginde mücadele eden Nusaybin Dicle Spor, Cumartesi Günü 21 Kasım Şehir Stadyumunda Kızıltepe 47 Sporla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Spor Kompleksinde yapılan antrenman öncesi takımı toplayan Teknik Direktör Abdullah Ceba, futbolcularına hafta sonu oynayacakları şampiyonluk maçından başka bir şey düşünmemelerini istedi.

 

 

Daha sonra yapılan antrenmanda futbolcular koşu, açma, germe ve tek pas çalışması yaparak çalışmalarını tamamladı.

 

 

Takımda moraller üst düzeyde tutulurken Kulüp Başkanı Mehmet Nebi Şahin ve Yönetim antrenmanı birlikte izledi.

 

-“NUSAYBİN SPOR CAMİASI KENETLENDİ”

Nusaybin Dicle Spor Teknik Direktörü Abdullah Ceba, takımın son durumu ve hafta sonu yapacakları maç için açıklamalarda bulundu.

 

Ceba, “Son zamanların en büyük futbol kenetlenmesi şuanda Nusaybin camiasında yaşanıyor. Bunun öncelikli sebebi çok iyi bir başkanımız, fevkalade iyi niyetli bir yönetimimiz ve yanımızda sürekli duran, bizi destekleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Ömer Özel sayesindedir” dedi.

 

Cumartesi günü önemli bir maçları olduğunu hatırlatana Ceba, “Bu hafta sonu şampiyonluk maçımız var. Bizim öncelikli hedefimiz bu maçtan galip gelmektir. Nusaybin Dicle Spor tüm yaş kategorilerinden Nusaybin'e hizmet verecek şekilde lige girdi. Cumartesi Günü bir final mücadelesi vereceğiz. Biz doğru şeyle yaptığımıza inanıyoruz. Bu da inşallah başarıyı getirecektir. Tüm Nusaybin halkından bizi desteklerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.


-“BİZ BU GENÇLERE İNANIYORUZ, İNŞALLAH BU GENÇLER ŞAMPİYON OLACAK”

 

Takımın antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Mehmet Nebi Şahin ise yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi.

 

Geçtiğimiz yıl 2. Amatör Ligde şampiyon olduklarını bu yıl da 1. Amatör Ligde sezon boyunca lider geldiklerini belirten Şahin, “Bu sene 1. lige şampiyonluk parolasıyla başladık. Ligin son haftasına giriyoruz. Buraya kadar lider geldik. Kızıltepe 47 Spor ile aynı puandayız. Bu hafta Cumartesi günü 21 Kasım Şehir Stadyumunda şampiyonluk maçımız var. Yenen takımın 1. Amatörde şampiyon olacağı bir karşılaşma, o yüzden bu maçı kazanıp Nusaybin’imize bir şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı, tüm Nusaybin halkını maça davet ediyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonu çok iyi, hafta boyunca antrenmanları yönetimimizle, taraftarlarımızla birlikte izleyeceğiz. Takımımıza moral vereceğiz. Takımımızın morali ve motivasyonu çok iyi daha da yüksek tutmaya çalışıyoruz. İnşallah biz bu gençlere inanıyoruz, bu gençler şampiyon olacak” şeklinde konuştu.

 

Mardin Mehmet Hamitoğlu 1. Amatör Futbol Liginde oynadıkları 23 maçın sonunda Kızıltepe 47 Spor 65 puan ve 85 averajla ligin birinci sırasında yer alırken Nusaybin Dicle Spor ise 65 puan ve 78 averajla ligin ikinci sırasında yer alıyor. Ligin son haftasında karşılaşacak iki takımdan maçı kazanan 1. Amatör Ligin Şampiyonu olacak.