SPOR Düzenleme Tarihi : 23 Haziran 2020 14:47 Haber Girişi : 23 Haziran 2020 14:48

Nusaybin'e spor tesisleri müjdesi

Nusaybin'e spor tesisleri müjdesi
Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Sportoto Teşkilatı ve Nusaybin Belediyesi iş birliği ile yapılacak spor tesislerinin ilk imzaları atıldı.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Sportoto Teşkilatı ve Nusaybin Belediyesi iş birliği ile yapılacak spor tesislerinin ilk imzaları atıldı.
Nusaybin Belediyesi gençler için yeni spor projeleri müjdesi verdi. İlçede 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza yönelik projeler gerçekleştiren Nusaybin Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sportoto Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde gençlere yönelik spor tesisleri protokollerini imzaladı.
Modern spor tesisleri için Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Tekin ve Belediye Özel Kalem Müdürü Burak Eryılmaz, Sportoto Teşkilatında yapılan proje imza programına katıldı.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Balıkçılar ile Sportoto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik arasında imzalanan protokolde, ilçede yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesi imzaları atıldı.

-STADYUM YAPILACAK, MEVCUT KAPALI SPOR SALONU YENİLENECEK
Gençler ve sporcuların uzun yıllardır özlemini çektiği spor tesisleri için çalışmalarını sürdüren Nusaybin Belediyesi, ilçede uzun yıllar ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.
Sportoto Teşkilatı ile protokolleri yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nusaybin’de bulunan Kapalı Spor Salonunun yeniden onarımı yapılarak modern bir yapıya kavuşturulacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından özellikle ilçedeki Amatör Futbol Takımlarının ihtiyacını karşılayacak 2 bin kişilik Sentetik çim yüzeyli futbol sahası (stadyum)  yapılması kararlaştırıldı. 

-"İLÇEMİZE MODERN TESİSLER KAZANDIRACAĞIZ"
Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve Kapalı Spor salonunun yenilenmesi için çalışmaların tamamlandığını bildiren Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Balıkçılar, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun yanına yeni bir Kapalı Spor Salonu yapılması için girişimlerin devam ettiğini belirtti.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Balıkçılar, ilçemize kazandırılan yeni spor tesislerinin Nusaybin’e, gençlere ve sporculara hayırlı olması temennisinde bulundu.