GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 08 Ağustos 2020 18:00 Haber Girişi : 08 Ağustos 2020 12:44

Nusaybin Kaymakamı Temizkan muhtarların sorunlarını dinledi

Nusaybin Kaymakamı Temizkan muhtarların sorunlarını dinledi

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emrullah Temizkan, ilçe merkezindeki 15 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını diledi.

 

Nusaybin Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Temizkan, Özel Kalem Müdürü Burak Eryılmaz, Muhtarlık İşleri Müdür vekili Usame Anlağan, Belediye Birim müdürleri ve ilçe merkezindeki 15 mahalle muhtarı katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Temizkan, yaklaşık iki haftadır ilçe görev yaptığını belirterek ilçe sorunların tespiti ve çözüm yolları üzerinde çalıştıklarını kaydetti.

 

Muhtarların mahalle ve ilçe için önemine değinen Temizkan, "kaymakamlık veya belediye olarak bizim tespit ettiğimiz veya çözüme kavuşturmaya yakın olduğumuz ihtiyaçlarlar. Muhtarlar olarak sizin mahallelerinizde tespit ettiğiniz, vatandaşların talepleri olan ihtiyaçlar veya sorunlar olabilir. Bir araya gelerek sorunların tespiti ve çözümü noktasında fikir alış verişinde bulunacağız. Nusaybinli her vatandaşımızın, her hemşehrimizin sorunu kaymakam ve belediye başkan vekili olarak benim sorunumdur. Hem muhtarlarımızın hem de vatandaşlarımızın bunu bilmesini istiyorum" dedi.

 

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temizkan daha sonra mahalle muhtarlarına tek tek söz hakkı vererek mahallelerindeki talep ve sorunlarını dinledi. Toplantıda muhtarların dile getirdiği sorunlar çözüme kavuşturulması için Belediye birim müdürleri tarafından not edildi.