SAĞLIK Düzenleme Tarihi : 24 Aralık 2020 19:41 Haber Girişi : 24 Aralık 2020 19:42

Nusaybin Kaymakamından Kan Bağışına destek

Nusaybin Kaymakamından Kan Bağışına destek
Nusaybin Kaymakamı ve Türk Kızılayı Nusaybin Şubesi Onursal Başkanı Emrullah Temizkan, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışına katıldı
Nusaybin Kaymakamı ve Türk Kızılayı Nusaybin Şubesi Onursal Başkanı Emrullah Temizkan, Türk Kızılayı tarafından düzenlenen kan bağışına katıldı.
 
Türk Kızılayı, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Önder İşbirliğinde "Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun" sloganıyla başlatılan Kan Bağışı standı, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokuluna kuruldu.
 
Milli Eğitim camiası ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Kan Bağışına Kaymakam/Belediye Başkan vekili ve Kızılay Şubesi Onursal Başkanı Temizkan destek verdi.
 
Kan Bağışı standını ziyaret eden Temizkan daha sonra bir ünite kan verdi.
 
 
Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdussamet Tayfur, gün boyu süren kan bağışında 70'ten fazla ünite kan topladıklarını bildirdi.
 
Tayfur, desteklerinden dolayı Kaymakam Temizkan, Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Omran Gündüz,  Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Doğan, Kızılay Şube Başkanı İlameddin Ay, Eğitim Destek Platformu yöneticilerine, Kızılay görevlerine ve kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.