Nusaybin Kaymakamlığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi

Açıklama

Nusaybin Kaymakamlığı, Nusaybin Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen "Nusaybin Kaymakamlığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi.

 

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen final maçı Gençlik Spor ile Gazi Ortaokulu arasında oynandı. Maçı 3-1 kazanan Gençlik turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Final maçı sonrası ödül töreni düzenlendi. ödül Töreninde konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, turnuvaya katılan tüm takım ve sporcuları tebrik etti. Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı olarak zaman zaman kendilerinin sportif etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Kayabaşı, diğer tarafta düzenlenen tüm sportif ve kültürel etkinliklere de destek verdiklerini bildirdi.

Kayabaşı; "Nusaybin'de sporu seviyoruz. Spor yapmayan kalmasın ilkesi ile düzenli olarak spor etkinlikleri yapıyoruz. Kaymakamlık turnuvamız da bunlardan biriydi. Çok eğlenceli ve rekabetin bol olduğu bir turnuva oldu. Tüm katılımcıları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra Turnuvada Şampiyon olan Gençlik Spor, İkinci olan Gazi Ortaokulu ve Üçüncü olan Emire Gözü Ortaokulu ile Centilmen seçilen İlçe Müftülüğü takımlarına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Mardin İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Dursun ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin tarafından madalya ve kupa takdim edildi.