Nusaybin Meslek Yüksekokulu temeline ilk kazma vuruldu

Açıklama

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı (NESO) Ömer Özel tarafından anne ve babası adına yapılacak Meslek Yüksekokulu binasında ilk kazma vuruldu.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından ilçenin Çatalözü Mahallesindeki Meslek Yüksekokulu alanında yapılan alan belirlemesinden sonra sabah saatlerinde iş makineleri bölgeye girdi.

 

Başkan Özel tarafından kestirilen kurbandan sonra teknik personeller gözetiminde Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu binasının temeli için ilk kazma vuruldu.

Anne ve babası adına yaptıracağı Nusaybin Meslek Yüksekokulu binasına ilk kazmayı vurmanın heyecanı, gururu ve mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Özel, "öncelikle tüm Nusaybin halkının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Gururla altına imza attığımız Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu binasının bugün ilk kepçesini vuruyoruz. Tüm Nusaybin halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Nusaybin halkı ve Nusaybin esnafı daha güzel hizmetlere layıktır. İnşallah daha güzel hizmetler bize layık olur. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.