Nusaybin Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Kuruldu

Açıklama

Nusaybin’de Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu kurularak çalışmalara başlandı.
Nusaybin’de yapılacak, S.S. Nusaybin Oto Galericiler sitesi Yapı Kooperatifi, kurulum ve başvuru işlemleri başlanarak, Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığı öncülüğünde gerekli çalışmalara başlandı.

 

SS. Nusaybin Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu başkanı Abdülbaki Atay tarafından yapılan açıklamada, Oto Galericiler Sitesi inşaatının en yakın zamanda başlayacağını bildirdi.

 

Atay tarafından yapılan açıklamada, “Yıllardır galerici esnafımızın ihtiyacı olan Oto galericiler sitesini kurmak ve galericilik işi ile iştigal eden galerici esnaflarımızı bir çatı altında toplamak ve bu işi kendi iş yerlerinde mülk sahibi olarak yapmalarını sağlamak amacıyla S.S. Nusaybin Oto Galericiler sitesi Yapı Kooperatifi kurulum ve başvuru işlemleri için Nusaybin Şöförler ve Otomobilciler Esnaf odası başkanlığı öncülüğünde gerekli işlem ve başvurular tamamlanmış olup İnşaata  en kısa sürede başlanacaktır” denildi.

 

Yapılacak inşaat tamamiyl eüyelerin kendi öz sermayesi ile yapılacak olup herhangi bir kar amacı güdülmeyeceği kaydedilen açıklamada, “Sürecin başlangıcından beri kooperatifleşme yolunda Şoförler Odası ve denetim mekanizması olan ilçe belediyesinin katkıları neticesinde üye kayıtları tamamlanış olup ilçemiz batı çıkışından 3 km mesafede 36.000 m2 üzerine modern bir kompleks şeklinde yapılması kararlaştırılmıştır. Emeği geçen bütün kurumlarımıza teşekkür eder memleketimiz için bu güzel projenin hayırlara vesile olmasını dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur!” ifadeleri kullanıldı.