Nusaybin sağlık personeli tedavi için evine gittiği hastaya moral için saz çaldı

Açıklama

Nusaybin Devlet Hastanesi Sağlı Personeli Rezan Koç, evde sağlık hizmetleri kapsamında gittiği evdeki hastaya moral olması için saz çaldı. Sağlık Personeli hareketi büyük takdir topladı.

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile birlikte ülkemizde olduğu gibi Nusaybin ilçemizde de büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanları, sadece sağlık çalışmalarıyla değil yaptıkları sosyal sorumluluk ve insana dokunan hareketlerle de büyük takdir görüyor.

 

Daha önce çalışanların kendi aralarında kurdukları 'Son Çocuk Gülene Kadar' yardım kampanyasıyla yardıma muhtaç çocuklara yardım yaparak gündeme gelen Nusaybin Devlet Hastanesi personelleri, bu sefer evde sağlık hizmeti gören bir hastaya moral verdikleri anla gündem oldular.

 

Nusaybin Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Kapsamında çalışan Sağlık Personeli Rezan Koç, evde bakım hizmeti alan hasta ziyaretinde yaptığı tedaviden sonra hastanın isteği üzerine evde duvara asılı saz ile kısa bir dinleti sundu.

 

Evde sağlık hizmeti gören hastaya büyük moral veren Koç ve sağlık ekipleri daha sonra evden ayrıldı.

 

Kendisinin de sağlığında bağlama çaldığı öğrenilen hasta, hem tedavi hem de bağlama dinletisi için sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

 

Sağlık çalışanı Rezan Koç, bağlama ve müzik alanında bölgede tanınan sanatçılar arasında olduğu, sağlık çalışmaları ile birlikte müzik çalışmaları da yaptığı belirtildi.

 

Sağlık çalışanlarının evde sağlık hizmeti gören hasta için yaptıkları büyük takdir topladı. Koç'un hasta için bağlama çaldığı anlar, Nusaybin Devlet Hastanesi çalışanlarının bulunduğu sosyal medya grubunda paylaşıldı.