SPOR Haber Girişi : 12 Haziran 2022 10:59

Nusaybinli Basketbolcular Türkiye Şampiyonasında

Nusaybinli Basketbolcular Türkiye  Şampiyonasında
Mardin'i temsilen Elazığ'da düzenlenen Türkiye Anadolu Yıldızları Yarı Finaline katılan Nusaybinli Genç Kızlar, finalist oldular.  
Mardin'i temsilen Elazığ'da düzenlenen Türkiye Anadolu Yıldızları Yarı Finaline katılan Nusaybinli Genç Kızlar, finalist oldular.  
 
 
7 - 10 Haziran tarihleri arasında Elazığ'da düzenlenen ve Mardin'i temsilen Türkiye Anadolu Yıldızları Yarı Finallerine katılan Nusaybin Genç Kız Basketbolcuları, Grubunda bulunan Bolu, Erzurum ve Batman takımlarını yenerek grup lideri oldu.
 
 
Nusaybinli sporcular bu başarıdan sonra Türkiye Anadolu Yıldızları Basketbol Finallerine Şampiyon olarak katılmaya hak kazandı.
 
 
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı da Kız Basketbolcuları tebrik etti. Sporcuları şampiyonaya katılmaları için her türlü desteği sunan Kaymakam Kayabaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sizlerle gurur duyuyoruz Nusaybin'imizin, memleketimizin geleceği" ifadelerini kullandı.
 
 
Mardin İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına turnuvada başarılı olan takımın antrenörü Serdar Işık, hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu belirtti.
 
 
Nusaybin'de geçtiğimiz ay da ise Türkiye Okul Sporları 3. Bölge Rafting Müsabakaları düzenlenmiş, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcısı ve Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı da rafting yapmıştı.