EĞİTİM Düzenleme Tarihi : 25 Aralık 2020 17:48 Haber Girişi : 25 Aralık 2020 17:50

Online olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme toplantısı yapıldı

Online olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü değerlendirme toplantısı yapıldı
Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem "Uzaktan Eğitim" değerlendirme toplantısı yapıldı.

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem "Uzaktan Eğitim" değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin tarafından yapılan açılış konuşmasında, okullarda yapılan çalışmalar, uzaktan eğitim merkezleri ve EBA sistemi hakkında bilgi verdi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin'nden sonra konuşan Kaymakam Emrullah Temizkan, koronavirüs (KOVİD-19) ile birlikte okul ve derslik kavramının değiştiğini bildirdi.

 

Pandemi döneminde yaklaşık bir buçuk yıldır tüm dünyada büyük bir kırılma yaşandığını bildiren Temizkan, ülkemizin KOVİD-19 ile mücadele örnek bir başarı gösterdiğini kaydetti.

 

Eğitim anlayışının çok farklı bir yönelime girdiğini belirten Temizkan, bu süreçte Mesleki Liselerin yaygınlaştırılması için çok somut adımlar atıldığını ifade etti.

 

Temizkan konuşmasını şöyle sürdürdü,
"Bu süreçten sonra özellikle kaymakamlığımız ve belediyemizin maddi olarak okullarımızın hizmetinde olduğunu belirtmek istiyorum. Yaklaşık bu göreve başladığınız 5 aylık süre boyunca hakikaten bütün idareci arkadaşlarımızın görevlerini ifa ettiklerini görüyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah yüz yüze eğitim başladıktan sonra okullarımızı ziyaret edeceğiz. Okullarımızı ziyaret ederken farklı müdürlerimiz ile birlikte geleceğiz, öğrencilerimize kariyer eğitimi konusunda öncülük edeceğiz. Şiir ve kitap okuma etkinliklerimiz olacak, öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu süresi iyi değrlendirmeliyiz. Bizler de projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu konuda sizden her zaman desteğinizi bekliyoruz. Geldiğimiz nokta ile bitirdiniz nokta arasında değerlendirme yapmalıyız ki yaptıklarımızı görmemiz gerekir. Toplantı vesilesiyle hem İlçe Milli Eğitim Müdürümüze hem de siz değerli okul müdürlerimize teşekkür ediyorum."

 

Online yapılan toplantı sonunda Kaymakam Temizkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin ve Okul Müdürlerinin taleplerini dinledi.