EĞİTİM Haber Girişi : 16 Eylül 2021 18:26

Rektör Özcoşar Nusaybin'i ziyaret etti

Rektör Özcoşar Nusaybin'i ziyaret etti
Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Nusaybin'i ziyaret etti.
Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Nusaybin'i ziyaret etti.
 
 
Beraberindeki Nusaybin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Gemi ile birlikte Nusaybin'e gelen Rektör Özcoşar, ilçeye yeni atanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'na yeni görevinde başarılar diledi.
 
 
Daha sonra Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu binası bitene kadar Nusaybin Meslek Yüksekokulunun faaliyet göstereceği ilçe merkezindeki binada incelemelerde bulunan Rektör Özcoşar ve Kaymakam Kayabaşı, Okul Müdürü Doç. Dr. Gemi'den bilgi aldı.
 
 
Nusaybin Meslek Yüksekokulun Nusaybin'e taşındığı müjdesini veren Rektör Özcoşar, 27 Eylül Pazartesi Günü Nusaybin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Nusaybin'de ders başı yapacağını söyledi.
 
 
Kaymakam Kayabaşı, Rektör Özcoşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin daha sonra Zeynelabidin Anadolu İmam Hatip Lisesinde Eğitime Destek Platformu toplantısına katıldı.
 
 
LGS Mardin birincisi ve YKS Sözel birincilerinin Nusaybin'den çıktığı hatırlatılan toplantıda ilçede eğitim başarısını artırmak için yapılacak çalışmalar konuşuldu.