SAĞLIK Haber Girişi : 15 Ekim 2021 09:35

Sağlık çalışanlarına desteklerinden dolayı Başkan Özel'e plaket

Sağlık çalışanlarına desteklerinden dolayı Başkan Özel'e plaket
Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, pandemi süresince sağlık çalışanlarına verdiği desteklerden dolayı NESO Başkanı Ömer Özel'e teşekkür plaketi verdi.

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, pandemi süresince sağlık çalışanlarına verdiği desteklerden dolayı Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel'e teşekkür plaketi verdi.

 

Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Mardin İl Sağlık Hizmetleri Başkanı Mehmet Selim Önverdi ve beraberindeki heyet NESO Başkanı Ömer Özel'i ziyaret etti.

 

Dünyanın başına bela olan KOVİD-19 salgını ile mücadelede ülkemizin dünyaya örnek olacak bir mücadele sergilediğini ifade eden Mardin İl Sağlık Müdürü Yavuz, salgınla mücadelenin ilk günkü gibi sürdüğünü ifade etti.

 

Mücadelenin aşılama ile sürdüğünü vurgulayan Yavuz, "salgınla mücadele il olarak sayın valimizin başkanlığında önemli mücadelemiz oldu. Bu mücadele şuanda KOVİD-19 aşısı ile sürüyor. Kurduğumuz aşı stantları ile vatandaşlarımız anında aşılarını olabiliyor. Bu vesileyle aşı sırası gelen vatandaşlarımıza bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşumuz veya aşı standımıza giderek aşılarını olmalarını istiyorum" dedi.

 

Pandemi süresince Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel'in sağlık çalışanlarına verdiği kendisine teşekkür eden Yavuz daha sonra plaket verdi.

 

Salgınla mücadelede bir sivil toplum kuruluşu ve vatandaş olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştığını kaydeden Başkan Özel de ziyaretlerinden ve kendisine verilen plaket nedeniyle İl Sağlık Müdürü Yavuz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.