SPOR Haber Girişi : 31 Ekim 2021 19:52

Satranç turnuvası şampiyonlarına bisiklet ödülü

Satranç turnuvası şampiyonlarına bisiklet ödülü
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile TSF Mardin temsilciliği tarafından Nusaybin Damla Okullarında düzenlenen 1. Cumhuriyet Turnuvası ödül töreniyle sona erdi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Mardin temsilciliği tarafından Nusaybin Damla Okullarında düzenlenen 1. Cumhuriyet Turnuvası ödül töreniyle sona erdi. Yarışmada dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verildi.
 
 
Damla okullarında düzenlenen turnuva üç ayrı kategoride yapıldı. 7-8, 9-12 ve 13-18 yaş kategorilerinde düzenlenen turnuvada, 
Yarışma 3 katagoride yapıldı. 13-18 yaş kategorisinde; 1.Eymen Kamil Erol, 2.Deniz Şahin ve 3.Muhamed Yasin, 9-12 yaş grubunda; 1.Rohat Miran Tokay, 2.Ahmet Kaan Ege ve 3.Muhamed Emre Orbay, 7-8 Yas grubunda ise 1.Zana Ahmet Durmaz, 2. Salih Yasin ve 3. Ahmet Taha Üzümcü oldu.
 
 
Yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri ilçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Taner Karadağlı ve Şube Metin Bilgiç tarafından verildi.
 
 
Yarışmada dereceye giren birincilere bisiklet, ikincilere akıllı saat, üçüncülere okuma seti ve  ilk 20'ye giren sporculara satranç takımı hediye edildi.
 
 
Damla Okullarında düzenlenen ilk satranç turnuvasının başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade eden Okul müdürü Uğur Akdeniz, "başta Mardin TSF hakemlerine, İlçe Spor Müdürlüğüne ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ümit Çetin'e şükranlarımı sunarım. Nusaybin'de ilki düzenlenen Satranç turnuvasının gelenek haline gelmesi için elimizden gelen bütün bütün çabayı sarf edeceğiz. Nusaybin Damla Okulları 29 Ekim Cumhuriyet Satranç turnuvasına katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum, ayrıca destek olan tüm eğitimci arkadaşlarıma da teşekkür ederim" dedi.