TÜRKİYE Haber Girişi : 12 Mayıs 2012 12:34

Super Ligde şampiyon bu akşam belli oluyor

Super Ligde şampiyon bu akşam belli oluyor
Tüm Türkiye adeta nefesini tuttu, Süper Lig şampiyonu bugün belli olacak
Tüm Türkiye adeta nefesini tuttu, Süper Lig şampiyonunun bugün belli olacak.  Asrın derbisinin heyecanı bütün yurdu sarmışken gelişmeleri an be an KRALSPOR'dan takip edebilirsiniz.
 
FENERBAHÇE CEPHESİ
   Fenerbahçeli taraftarlar erken saatlerde Kadıköy'de ve stat çevresinde toplanmaya başlamıştı. Stat kapıları saat 15:30 gibi açıldı ve taraftarlar yavaş yavaş yerlerini almaya başladı.
   13:40 - Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çevresinde çok erken saatlerde başlayan taraftar yoğunluğu göze çarpıyor. Ayrıca Bağdat Caddesi'de Fenerbahçeli taraftarlarca doldurulmuş durumda.
  13:15 - Fenerbahçe tribünlerinin Saracoğlu'nda özel bir koreografi hazırlığı içerisinde olduğu konuşuluyor.
  12:00 - Sarı lacivertli taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı ve Kızıltoprak semti çevresinde toplanmaya başladı. İlk bilgilere göre sarı lacivertli taraftarların maç öncesinde takıma özel bir kutlama tertip etmediği belirtildi.
 - Fenerbahçe kafilesi, Samandıra Tesisleri'nden saat 17 sularında Kadıköy'e hareket edecek.
 
GALATASARAY CEPHESİ
  14:00 - Galatasaraylı futbolcuların kaldığı Balmumcu Plaza Otel önünde basın mensupları ve taraftarlar kamp kurmuş durumda. Bayraklarla ve tezahüratlarla taraftarlar takımlarına destek veriyor.
  12:30 - Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal'ın saat 13:00 sularında takımın kamp yaptığı Beşiktaş Plaza Otel'e gitti.
  12:00 - Sarı kırmızılı takımın sahaya klasik parçalı forma ile çıkacağı belirtildi.
  - Galatasaray saat 17 sularında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'na hareket edecek.
KAZANAN ŞAMPİYON
  Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak ve Türkiye'nin şampiyonunu belirleneceği kritik maç öncesinde sarı-lacivertli yönetim ve taraftarların herhangi bir şampiyonluk hazırlığı bulunmuyor.
  Sabahın ilk saatlerinden itibaren Kadıköy'de toplanmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar, stat çevresini bayram yerine çevirmeye hazırlanırken; yönetim cephesinden de olası bir şampiyonluk durumunda kutlama yapılmayacağı bilgisi geldi.
  Şampiyonluk için Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda hiçbir hazırlık yapmayan sarı-lacivertli yönetim, taraftarlara da kutlamaların dozajının kaçırılmaması hakkında çeşitli telkinlerde bulundu.
  AZİZ YILDIRIM'I BEKLEYECEKLER
  Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir ve Ali Koç da, Metris Cezaevinde şike ve teşvik iddiası ile tutuklu bulunan Aziz Yıldırım'ın tutukluluk halinden kurtulması halinde özel bir şampiyonluk kutlaması yapacaklarını ve sarı-lacivertli taraftarların o anı beklemesini istediklerini belirtti.
  Şampiyonluk halinde taraftarın doğaçlama yapacağı kutlamalara razı olan Fenerbahçe Yönetimi geçen yıl Sivasspor maçında olduğu gibi önceden bir kutlama hazırlığı yapıp, stadın süslenmesinin uğursuzluk getirebileceği endişesini de taşıyor.
 
İŞTE DERBİNİN İLK 11'LERİ
  STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
  FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Emre, Selçuk, Mehmet, Cristian, Stoch, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
  GALATASARAY: Muslera, Hakan, Ujfalusi, Semih, Eboue, Engin, Emre, Selçuk, Melo, Necati, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim / Enson haber