GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ekim 2021 10:40

Tügva Nusaybin İlçe Başkanı Çiçek görevinden ayrıldı

Tügva Nusaybin İlçe Başkanı Çiçek görevinden ayrıldı
Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA) Nusaybin İlçe Başkanı Emrah Çiçek görevinden ayrıldığını duyurdu.
Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA) Nusaybin İlçe Başkanı Emrah Çiçek görevinden ayrıldığını duyurdu.
 
TÜGVA ilçe başkanı Çiçek görevinden ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yayımlandı. Açıklamasında göreve geldiğin süresi anlatan Çiçek'in açıklaması şöyle,
 
"25 Ekim 2019 tarihinde TÜGVA Genel Merkezi tarafından tarafıma tevdi edilen, TÜGVA Nusaybin İlçe Temsilciliği görevini; Nusaybinimize, TÜGVA’nın ‘’Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacını’’ Nusaybinli genç kardeşlerimizle vücut bulması adına çalışmalarımıza ve hizmetlerimize ‘’Bismillah’’ diyerek başladık.
 
Kısa sürede yönetim kurulumuza gönüllülük esasıyla çalışmayı kabul eden birbirinden değerli arkadaşlarımızla yola koyulmaya başladık. Görevi devralmamızı takip eden süreçte köy okullarımızdan Nusaybinin Ömeryan bölgesindeki en uzak köyü olan Dallıağaç Ortaokulunda gençlerimizi ziyaret ederek başlayıp, Nusaybin merkezdeki ve kırsaldaki her gencimize ulaşma gayesiyle çeşitli etkinliklerle çalışmalarımızı ifa etmek için canla başla mücadele etmeye devam ettik.
 
Barış Pınarı Harekatının başlamasıyla beraber Kamışlı'dan teröristler tarafından ilçemize atılan havanlarla sivil  şehitlerimizin olması nedeniyle ilçe genelinde sokağa çıkmanın tehlikeli hale geldiği durumlarda ve takibinde can güvenliğinin zorlaştığı günlerde dahi görevimizin başında olmaya hizmette bulunmaya devam ettik.
 
Tüm Dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık Covid-19’un ülkemizde de görülmesi nedeniyle sahada yürüttüğümüz çalışmalarımızı Sağlık Bakanlığı  ve TÜGVA Genel Merkezi’mizin tavsiyeleriyle online olarak devam ettirme kararı aldık. Bu süreçte genel merkezimizin online gerçekleştirdiği yarışma ve etkinliklere ilçemiz bazında katılım olmasını sağlayarak destekte bulunduk. Pandemiyle beraber evde kalan üyelerimize,gönüldaşlarımıza evde hayat vermek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştık.
 
İki yıl önce başladığım devraldığım bu görevde, gönüllülük esasına dayalı bir vakıf olan TÜGVA’da görev almanın mutluluğuna nail olma şerefinde bulunmaktan onur duydum. Görevi devretmek, görevi devralmak kadar sorumluluk içermektedir.
 
2 yıllık görev süremin dolmasına istinaden Genel Merkezimizin Nusaybinimiz için belirleyeceği yeni ilçe temsilcisinin ataması yapılabilmesi adına Nusaybin İlçe temsilcisi görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Görevde bulunduğumuz süre boyunca kalbini kırdığımız, selamımızı esirgediğimiz  herkesten helallik diliyorum. Bize her konuda destekte bulunan tüm gönüldaşlarımıza, Nusaybin genelindeki kurum ve  kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Daha sağlıklı günlerde tekrardan buluşmak dileğiyle" ifade etti.