SPOR Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 11:47

Tügva turnuvası şampiyonlarına altın

Tügva turnuvası şampiyonlarına altın
Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Nusaybin temsilciliği tarafından düzenlenen Liseler arasında Voleybol turnuvası sona erdi.
Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Nusaybin temsilciliği tarafından düzenlenen Liseler arasında Voleybol turnuvası sona erdi.
Atatürk kapalı Spor Salonunda yapılan turnuvaya Nusaybin'de tüm liselerin bayan voleybol takımları katıldı. Büyük bir heyecanın yaşandığı turnuva finalinde Gazi Anadolu Lisesi ile Nusaybin Anadolu Lisesi karşılaştı. Setleri 3-0 alan Gazi Anadolu Lisesi maçı kazanarak şampiyon oldu.

-ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ 
Final maçı sonrası ödül töreni düzenledi. Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Serkan Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulbaki Tek, Tügva Başkanı Mehmet Emin Aydın ve Tügva yöneticileri dereceye giren Gazi Anadolu, Nusaybin Anadolu, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi takımları ile turnuvanın en iyi sporcusu Sarya Akçakaya'ya, madalya, kupa, ayakkabı ve saat hediye etti.
Turnuvada şampiyon olan Gazi Anadolu Lisesindeki tüm sporcular ayrıca çeyrek altınla ödüllendirildi.

-"KAZANAN KARDEŞLİK, BİRLİK VE BERABERLİK OLDU"
Ödül töreninde konuşan Tügva Nusaybin ilçe başkanı Mehmet Emin Aydın, ilçedeki liseler arasında yaptıkları voleybol turnuvası finalini büyük bir coşkuyla yaptıklarını belirtti.
Sporun birleştirici gücü ile öğrenciler ve gençler arasındaki kardeşliğin sevgi ve saygının pekiştiğini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın: "TÜGVA İlçe temsilciliğine geldiğimiz günden beri çok kısa sürede gençlerimizin gelişimine katkı sağlayan sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlerimizin ve öğrencilerimizin teveccühünü kazanmak bizi ayrıca sevindiriyor.
Sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçemizdeki öğrencilerimizle ve gençlerimizle beraber olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz inşallah. Bu güzel etkinliğimizde kazanan kardeşlik, birlik ve beraberlik oldu."