GÜNDEM Haber Girişi : 08 Eylül 2022 13:06

Ulusal Ziyaret Programı çerçevesinde Nusaybin'de değerlendirme toplantısı yapıldı

Ulusal Ziyaret Programı çerçevesinde Nusaybin'de değerlendirme toplantısı yapıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık öncülüğünde başlatılan “Ulusal Ziyaret Programı” çerçevesinde Kaymakam Ercan Kayabaşı Başkanlığında Kurum Müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık öncülüğünde başlatılan “Ulusal Ziyaret Programı” çerçevesinde Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı Başkanlığında Kurum Müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Hükümet Konağında yapılan toplantı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Müdürü Mehmet An’ın program hakkında bilgilendirmeleri ile başladı. Daha sonra program hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan program çerçevesinden Nusaybin’de ziyaret edilmeyen hane bırakmayacaklarını söyledi.

 

Projenin önemini vurgulayan Kayabaşı, “Vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Sıkıntıları varsa en kısa sürede çözüm bulacağız. Gidilmedik hane, hal hatırı sorulmayan vatandaşımızı bırakmayacağız. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını ileteceğiz. Vatandaşlarımızın derdini, talebi dinleyip, talep ve sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. İlçemizde her vatandaşımıza temas edeceğiz, derdiyle dertlenip mutlu gününde yanlarında olacağız” dedi.

 

Toplantı Kurum Müdürlerinin görüş ve önerileri ile sona erdi.