GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mart 2023 11:54

Umut Kervanı Nusaybin'de depremzedeler yararına kermes düzenledi

Umut Kervanı Nusaybin'de depremzedeler yararına kermes düzenledi
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrası yaraların sarılması için Umut Kervanı Nusaybin'de depremzedeler yararına kermes düzenledi

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrası yaraların sarılması için Umut Kervanı Nusaybin'de depremzedeler yararına kermes düzenledi.

 

Nusaybin Zeynel Abidin Cami önünde Umut Kervanı Nusaybin tarafından kermes düzenlendi.

Cami önünde düzenlenen kermese Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, İlçe Müftüsü Hasan Yeşildal ve Hüda Par İlçe Başkanı Halil Talayhan ile vatandaşlar katıldı.

 

Minik çocuklar, topladıkları harçlıklarını ve kumbaralarını depremzedelere gönderilmek üzere Umut Kervan'ına bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi. 

 

Yapılan kermes hakkında bilgi veren Umut Kervanı Nusaybin temsilcisi Selman Kardaş, depremzedelerin yararına hayırseverlerin destekleriyle kermes düzenleyerek bir nebze de olsa katkıda bulunduklarını belirterek, 

"Umut Kervanı Nusaybin olarak depremzedeler yararına kermes düzenliyoruz. Halkımızın kendi imkanlarıyla hazırladıkları yemekleri getirerek bizler de satışını yapıp deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım elini uzatmaya çalışıyoruz. Katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Biz Umut Kervanı olarak her zaman depremzede mağdurları ve muhtaç olan ailelerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.