GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 17 Ekim 2020 14:36 Haber Girişi : 17 Ekim 2020 14:37

Vali Demirtaş, Nusaybin'de incelemelerde bulundu

Vali Demirtaş, Nusaybin'de incelemelerde bulundu
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Demirtaş Nusaybin'de İncelemelerde bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş, Nusaybin'de yol, çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Nusaybin'e gelen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Demirtaş, Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Emrullah Temizkan, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Fatih Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Ragup Durmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Belediye Fen İşleri Müdürü Ramazan Akay ve Park ve Bahçeler Müdürü vekili Ramazan Doğan tarafından karşılandı.

 

Vali Demirtaş, 8 Mart Mahallesi Tandoğan Caddesi, Devrim Mahallesi Nevruz Bulvarı, Kültür Sokak, Fırat Mahallesi Ülker Caddesi, Gırnavaz Mahallesi Baraj Yolu Caddesi ve Dicle Mahallesi Moris Caddesinde asfalt ve yol yapım projeleri ile ilgili bilgi alarak yerinde incelemelerde bulundu.

Gırnavaz Mahallesinde yapımı devam eden Meslek Lisesi inşaatında da incelemelerde bulunan Demirtaş, çalışmalar hakkında Kaymakam Temizkan'dan bilgi aldı.

 

Daha sonra ilçe merkezindeki Nusaybin Çarşısında başlayan alt yapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri hakkında bilgi alarak incelemelerde bulunan Demirtaş, Nusaybin esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve görüşlerini dinledi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Demirtaş, Esnaf ziyaretinden sonra Nusaybin'den ayrıldı.