GÜNDEM Haber Girişi : 03 Temmuz 2022 14:59

Vali Demirtaş Nusaybin’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Vali Demirtaş Nusaybin’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ile beraberindeki görevliler Nusaybin’i ziyaret etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ile beraberindeki görevliler Nusaybin’i ziyaret ettiler.

 

Nusaybin'i ziyaret eden Vali Demirtaş ve beraberindekiler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Kahraman Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Koç, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Şimşek ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

 

Vali Demirtaş daha sonra kırsal Girmeli Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, Girmeli ve Eskihisar mahallelerinde devam eden yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Girmeli ziyaretinden sonra Demirtaş ve Sayın Kayabaşı ile beraberindekiler sırasıyla Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Hayvan Barınağı, İlçemizde inşa edilen Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu binası, asfalt yapılması planlanan Nusaybin Devlet Hastanesi yolu, yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, hayırseverler tarafından inşa edilen Seyit Şükrü Akay Camii, Taziye Evi ve Kur'an Kursu inşaatı, Nusaybin Kapalı Semt Pazar Alanı, Belediye Başkanlığı tarafından ilçemize kazandırılan Sınır Park Mesire Alanı ve İlçede açılması planlanan Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulundular.

 

Tarihi Nusaybin Çarşısı, Mesire Alanı ve Giyimciler Çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Vali Demirtaş, Kaymakam Kayabaşı ve beraberindekiler, Mor Yakup Mahallesi Muhtarımız Nafi Zeyrek, Yolbilen Mahalle Muhtarı Abdullah Özel ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Mahsum Özmen ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.

 

Ziyaret ve incelemelerinden sonra Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ilçeden ayrıldı.