GÜNDEM Haber Girişi : 15 Eylül 2021 22:09

Vali Demirtaş Nusaybin'i ziyaret etti

Vali Demirtaş Nusaybin'i ziyaret etti
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş, Nusaybin’i ziyaret etti
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş, Nusaybin’i ziyaret etti.
 
 
Beraberindeki Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile birlikte Nusaybin Hükümet Konağına gelen Demirtaş, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, İlçe Emniyet Müdürümüz Salman Çelik ve İlçe Jandarma Komutanımız J. Yarbay Kahraman Gürbüz tarafından karşılandı.
 
 
İlçeye yeni atanması nedeniyle Kaymakam Kayabaşı'na hayırlı olsun dileklerinde bulunan Demirtaş daha sonra ilçe merkezini ziyaret etti.
 
 
Nusaybin Çarşısında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Beşir Aydın ve esnaflar tarafından karşılanan Vali Demirtaş, Tarihi Nusaybin Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma Projesi hakkında görevlilerden bilgi aldı.
 
 
Çarşı esnafıyla bir süre sohbet ederek vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Demirtaş, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Nusaybin Kapalı Semt inşaat alanında incelemelerde bulundu.
 
 
Vali Demirtaş, Kaymakam Kayabaşı ve Genel Sekreter Süzen, İlçede devam eden yatırım alanlarında yaptığı incelemelerden sonra ilçeden ayrıldı.