SPOR Düzenleme Tarihi : 10 Ekim 2020 14:46 Haber Girişi : 10 Ekim 2020 14:49

Wushu Kung Fu sınavlarında başarılı olan kursiyerlere belge

Wushu Kung Fu sınavlarında başarılı olan kursiyerlere belge
Nusaybin'de Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Pılıng Wushu Kugfu sporcularına Duan, Yardımcı Antrenörlük, Kemer ve Hakemlik belgeleri verildi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Pılıng Wushu Kugfu sporcularına Duan, Yardımcı Antrenörlük, Kemer ve Hakemlik belgeleri verdi.

 

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu bünyesinde Batman'da düzenlenen Duan, Yardımcı Antrenör, Kemer ve Hakem Sınavlarına katılan Nusaybin Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri, başarılı olarak belge almaya hak kazandı.

 

Kursiyerler için Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen belge töreninde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emrullah Temizkan, eşi Merve Temizkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Şefak Kavak, Duan, Yardımcı Antrenör, Kemer ve Hakemlere belgelerini verdi.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temizkan, Wushu Kung Fu Pılıng Wushu Kugf Fu kursiyerlerine başarılar diledi.

 

-SAYISIZ BAŞARILARA İMZA ATTILAR
Öte yanda 2012 yılından bu yana faaliyet gösteren Pılıng Wushu Kung Fu kursiyerlere Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde sayısız başarılara imza attı.

 

Milli Antrenör olan aynı zamanda Batman’da yapılan sınavda başarılı olarak Duan 4’e yükselen Mahmut Turgut, şuana kadar kurslarında eğitim alan sporcuların 1 Balkan Şampiyonluğu, 2 Balkan ikinciliği, 4 Türkiye birinciliği, 10 Türkiye ikinciliği, 8 Türkiye üçüncülüğü, birçok bölge ve ilde yapılan yarışmalarda sayısızı derceler elde ettiklerini söyledi.

 

Sportif başarılar yanı sıra Nusaybin Halk Eğitimi Merkezi Pılıng Wushu Kung Fu bünyesinde eğitimlerini alan daha sonra Federasyon tarafından açılan kursları başarıyla tamamlayan 3 Milli Takım Antrenörü, 8 Antrenör ve 14 yardımcı antrenör bulunduğu ifade edildi.