EĞİTİM Düzenleme Tarihi : 26 Haziran 2020 14:12 Haber Girişi : 26 Haziran 2020 14:13

YKS'ye girecek Nusaybinli öğrenciler için önemli duyuru

YKS'ye girecek Nusaybinli öğrenciler için önemli duyuru
Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü, hafta sonu YKS'ye girecek öğrenciler için ulaşım konusunda açıklama yaptı.

Arif Altunkaynak / Nusaybinim.com

Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü, hafta sonu YKS'ye girecek öğrenciler için ulaşım konusunda açıklama yaptı.
Ömerli ve Yeşilli İlçelerinde sınava gidecek öğrenciler için Belediye tarafından araç tahsis edildiği belirtilen açıklamada, Artuklu, Kızıltepe ve Midyat'a gidecek öğrencilerin ise kendi imkanlarıyla sınava gideceklerini ve kooperatif tarafından yeteri derecede araç hazır tutulduğu ifade edildi.
Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle,
"Hafta sonu yapılacak YKS için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılan girişimler sonucu, Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Hüseyin Gündoğdu ile görüşülerek sınava gidecek öğrencilerimiz için araç kapasiteleri değerlendirildi.
Sayın Gündoğdu ile yapılan değerlendirme sonucunda Mardin Merkez (Artuklu), Midyat ve Kızıltepe ilçelerinde sınava girecek öğrenciler için yeteri kadar minibüslerin hazır olduğu ve ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşanmayacağı tarafımıza iletildi.
Ayrıca Yeşilli ve Ömerli ilçelerinde sınava girecek öğrencilerimiz için Nusaybin Belediyesi tarafından tahsis edilen minibüslerimiz, Midyat durağında hareket ederek öğrencilerimizi sınav yerlerine taşıyacaklardır.
Minibüsleri öğrencilerimizin mağdur olmayacak şekilde programlayıp gerekli hazırlıklarını yapan Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Hüseyin Gündoğdu, tüm minibüs kooperatifleri yöneticileri ve Şoförlerine, Öğrencilerimizi Ömerli ve Yeşilli ilçelerine taşıyacak Nusaybin Belediyesine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.
Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz."